nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Workshops voor docenten nt2 en vrijwillige taalcoachesVindt u het belangrijk dat de docenten binnen uw organisatie zich blijven ontwikkelen en geïnspireerd worden om nog betere docenten te worden, boek dan een leerzame workshop met veel handvatten en tips voor in de praktijk.
Er zijn drie workshops, die zich richten op verschillende facetten van de beroepspraktijk. Ze kunnen aangeboden worden aan docenten van inburgeringstrajecten of staatsexamentrajecten. Ook kunnen de workshops aangeboden worden aan vrijwilligers. De inhoud van de workshops zal hierop aangepast worden.
Tijdens de workshops is er de mogelijkheid om vragen te stellen, valkuilen te bespreken en ideeën op te doen.

De training vindt plaats bij u op de schoollocatie of via open inschrijving (tenzij anders afgesproken).
Deze wordt gegeven door Caroline Bakker, docent nt2 (inburgering en staatsexamen) en ona-trainer. Daarnaast werkt ze mee aan de herziene uitgave van taalcompleet.
De duur is één dagdeel: 3 uur (inclusief tijd om vragen te stellen). De ideale groepsgrootte bedraagt 6 à 14 personen.
Aanwezigen krijgen de benodigde materialen en een certificaat na afloop.

Neem voor meer informatie over inhoud, data en prijzen contact op met KleurRijker op tel. nr. 085 - 44 44 966 (kantooruren). U kunt natuurlijk ook mailen.
 
De workshops:

Activerende werkvormen in de nt2-klas.
KleurRijker biedt een verscheidenheid aan opdrachtvormen waarmee u aan de leerdoelen kunt werken. Toch zijn er meer werkvormen, waarmee u de motivatie van de groep kunt verhogen en de bepaalde taalproblemen specifieker kunt ondersteunen. Hoe kun je cursisten meer laten spreken? Hoe kun je woordenschat op een nieuwe wijze herhalen? Hoe houd je ingedutte cursisten bij de les?  Allerlei  werkvormen zullen in deze workshop  aan bod komen en u zult zeker nieuwe inspiratie opdoen voor de lespraktijk!

Differentiëren in de nt2-klas.
In de nt2-klas zullen snel verschillen ontstaan in niveau. De ene cursist is een stuk langzamer dan de andere. Sommige cursisten hebben vooral moeite met schrijven, de ander heeft juist meer ondersteuning nodig in het spreken. Goed differentiëren is om die reden één van de grootste uitdagingen en tegelijk een kans om veel voor de individuele cursisten te kunnen betekenen. Iedere cursist leert immers het beste in een tempo en met een niveau dat bij hem of haar aansluit.  Hoe combineer je werken in kleine groepjes met klassikale momenten? Hoe kun je niveauverschillen aanbrengen in een zelfde opdracht uit het boek?  In deze workshop worden differentiatiemogelijkheden besproken en krijgt u tips voor in de praktijk.

Activerende didactiek voor Alfa's


Presentatie: werken met KleurRijker
Naast bovengenoemde workshops geeft KleurRijker een algemenere presentatie over werken met de methode. Deze presentatie wordt niet gegeven door Caroline Bakker.
In de methodepresentatie worden de functionaliteiten van TaalCompleet en/of TaalSterk uitgebreid besproken. Aan de orde komen vragen als: welke stappen zijn nodig om de lessen ‘in de lucht’ te krijgen, hoe werken leerlingen met het boek en de e-learning, hoe sluiten deze op elkaar aan, volgens welke didactiek is de methode opgebouwd, hoe volgt men de resultaten via de computer, welke ondersteuning biedt KleurRijker?

PRIJZEN EN TIJDEN
Neem voor meer informatie over inhoud, data en prijzen van de workshops contact op met KleurRijker op tel. nr. 085 - 44 44 966 (kantooruren). U kunt natuurlijk ook mailen.
De presentatie ‘werken met KleurRijker’ is kosteloos. Voor deze presentatie kunt u, net als voor de workshops, bovenstaande contactgegevens gebruiken.
 
 
 
 
| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.