nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Vacatures

Er is momenteel één vacatures 
Accountmanager
De vacature is per direct invulbaar.

Accountmanager KleurRijker

Wie zijn wij? Uitgeverij KleurRijker maakt lesmateriaal voor NT2, inburgering en participatie. Onze publicaties (in zowel boekvorm als digitaal) worden in heel Nederland gebruikt op ROC's, op andere scholen en door particuliere opleiders. Daarnaast behoren ook individuele inburgeringsplichtigen tot onze afnemers. Met ons lesmateriaal zijn wij marktleider.

Wat doe jij?
In de functie van accountmanager weet jij commercie en inhoud te combineren. Je kent niet alleen de markt van NT2 en inburgering, inhoudelijk ben je ook goed op de hoogte. Je hebt contact met zowel bestaande als nieuwe klanten, en behaalt de bij deze groepen gestelde doelen. 
Nieuwe klanten bereik je telefonisch, via beurzen, etc. Je zorgt voor een overzicht van de markt en een systematische klantbenadering.
Met bestaande klanten ga je de dialoog aan, enerzijds voor feedback over onze producten en diensten, anderzijds om te informeren over nieuwe producten.
In beide gevallen is het belangrijk dat je inhoudelijk goed op de hoogte bent; je kunt anderen informeren over de didactische en technische eigenschappen van ons product.

Wat kun jij?
Jij bent commercieel (bewezen ervaring in verkoop aan nieuwe opdrachtgevers) en inhoudelijk tegelijk. Je wilt je breed inzetten en ambieert een centrale positie binnen het bedrijf.
Je bent leergierig, flexibel, makkelijk in het leggen van contact. Je hebt kennis van NT2 en inburgering, en affiniteit met de doelgroep van onze opdrachtgevers, en natuurlijk een foutloze beheersing van het Nederlands. Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij?
Wij bieden een marktconform salaris en een bedrijfsauto. Er heerst bij ons een prettige, informele werksfeer in een enthousiast team. We investeren continu in verbetering van onze producten om de beste methodes te kunnen verkopen, om marktleider te kunnen blijven.

Wil je solliciteren? Mail een motivatiebrief en je CV naar Tibo Jansingh, directeur Kleurrijker: t.jansingh@kleurrijker.nl.
Eventuele vragen kun je ook naar bovenstaand emailadres mailen of bel: 06 4462 3050.
 
 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.