nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

TaalCompleet A1 5 5
TaalCompleet A1
TaalCompleet A1
Reviews | Review toevoegen

TaalCompleet A1 leidt op van niveau 0 naar taalniveau A1.

Standaard levertijd

binnen 4 werkdagen

€ 69,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Met TaalCompleet leer je Nederlands en oefen je voor het nieuwste inburgeringsexamen. Je krijgt van ons een boek en een inlogcode. Het boek is 344 pagina's met veel soorten oefeningen. Met de inlogcode kun je heel veel oefenen op de website. Of op je telefoon/tablet. Ook kun je filmpjes met taallessen bekijken.

Je leert woordenschatgrammatica en natuurlijk alles wat je moet kunnen voor het inburgeringsexamen. TaalCompleet A1 leidt op van taalniveau 0 tot A1. Na dit boek kun je beginnen met TaalCompleet A2. 

TaalCompleet kent 15 steuntalen. De uitleg en de woordenlijsten zijn kosteloos te downloaden in de volgende talen: Engels, Frans, Spaans, Portugees, Arabisch, Turks, Perzisch, Russisch, Pools, Chinees, Thai, Bahasa, Pasjtoe, Somalisch en Tigrinya.

Bekijk een voorbeeld:
 

Review toevoegen

Deze review wordt binnenkort geplaatst op deze pagina. Hartelijk dank voor het invullen!

ArfaMohamed -

Arfa1989

George -

The book as a good method if you are not good at learning a new language.

Nicolien Krimpenfort -

Het boek is pri,ma. Soms is het saai omdat er veel dezelfde en erg korte oefeningen in staan. Over het algemeen is het een goed boek. Ook heel geschikt voor zelfstudie

Andrea Korevaar -

Een prima methode voor laag/midden opgeleide cursisten met een duidelijk structuur en opbouw.
Het is prettig dat een thema maar liefst 13 tot 15 paragrafen heeft waardoor je het tempo makkelijk aan de groep kan aanpassen.
De ELO is heel duidelijk qua opzet en werkt i.h.a goed. Cursisten die een les gemist hebben of de uitleg nog een keer willen horen kunnen in de ELO op BOEK klikken en krijgen dan de uitleg in bijv. korte video.
Je kunt als docent in loggen en precies zien wie wanneer welke oefeningen heeft gemaakt. Handig!
Ruimte voor verbetering is er nog wel. De kwaliteit van de luisterteksten en video's is niet altijd even goed en in de woordenlijst Arabisch staan veel fouten. [Van de andere talen weet ik het niet.]

S.de Jong -

De vernieuwde uitgave bevat veel meer oefenmateriaal waarin de ABCD stappen duidelijk herkenbaar zijn. Het is daardoor beter afgestemd op wat de cursisten nodig hebben.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
ISBN
: 978-94-90807-22-1
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.