nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

TaalCompleet A2 vernieuwd 5 5
TaalCompleet A2 vernieuwd
TaalCompleet A2 vernieuwd
Reviews | Review toevoegen

Met TaalCompleet A2 leer je Nederlands op taalniveau A2 en ben je klaar voor het inburgeringsexamen.

Standaard levertijd

binnen 4 werkdagen

€ 69,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Met TaalCompleet leer je Nederlands en oefen je voor het nieuwste inburgeringsexamen. Je krijgt van ons een boek en een inlogcode. Het boek is 360 pagina's met veel soorten oefeningen. Met de inlogcode kun je heel veel oefenen op de website. Of op je telefoon/tablet. Ook kun je filmpjes met taallessen bekijken.

Je leert woordenschatgrammatica en natuurlijk alles wat je moet kunnen voor het inburgeringsexamen. TaalCompleet A1 leidt op van taalniveau 0 tot A1. Na dit boek kun je beginnen met TaalCompleet A2. 

TaalCompleet kent 15 steuntalen. De uitleg en de woordenlijsten zijn kosteloos te downloaden in de volgende talen: Engels, Frans, Spaans, Portugees, Arabisch, Turks, Perzisch, Russisch, Pools, Chinees, Thai, Bahasa, Pasjtoe, Somalisch en Tigrinya.

Over de e-learning: alle teksten, oefeningen en andere leerstof zit erin. We werken nog aan de grammaticafilmpjes: deze zitten er nog niet allemaal in. In augustus 2017 verwachten we dit af te ronden. Tot die tijd zit dezelfde grammatica natuurlijk al in het boek, dus je kunt prima werken met de methode.

Bekijk een voorbeeld:
 

Review toevoegen

Deze review wordt binnenkort geplaatst op deze pagina. Hartelijk dank voor het invullen!

shajeda begum -

echt goed service

Fia Voerman -

Ik werk voor het eerst met Taalcompleet; het lijkt inderdaad een "complete" leergang. Mijn indruk is dat de "Praat samen"-opdrachten wat ongelijk verdeeld zijn over de thema's, een tijd niks en dan weer een heleboel bij elkaar.
En ik sluit me aan bij onderstaande opmerking m.b.t. de ELO, ik vraag me af wat de meerwaarde is voor mij als docent, behalve dat ik kan zien welke oefeningen de cursisten hebben gemaakt. Het kan natuurlijk komen doordat ik nog niet goed bekend ben met de ELO, maar ik vind het gebruik niet direct voor de hand liggend en in feite een heel gezoek wat de mogelijkheden zijn.

M. van Brakel -

Ik heb met de eerste uitgave en de tweede gewerkt en het vernieuwde boek is duidelijk beter. Het zier er aantrekkelijk uit en de oefeningen zijn goed. Mooi is dat er nu ook toetsen per thema zijn toegevoegd.
Over de bijbehorende ELO ben ik minder tevreden, als ik deze vergelijk met de oude versie. De informatie over de cursisten en het volgen van groepen en cursisten individueel vind ik als docent lastig.

Oswald Knaap -

Na twee hoofdstukken: mooie en overzichtelijke methode. Met de leuke filmpjes en heldere instructies van de oefeningen op de computer kan de student goed zelf werken. Ik ben tot nu toe heel tevreden over dit boek!

NI -

Het boek is prima en kleurrijk met veel videos en uitleggingen. Ik ben heel tevreden met het boek.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
ISBN
: 978-94-90807-24-5
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.