nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto

Wie is KleurRijker?

KleurRijker wil mensen helpen om  zich welkom te voelen in Nederland. Daarvoor moet je de taal leren. En je moet Nederland leren kennen: onze regels, onze gewoonten. Wij willen dit mogelijk en aangenaam maken. Dat is goed voor de mensen die hier komen. En het is goed voor Nederland.

Nederlands is moeilijk. Soms zijn onze regels en gewoonten ook moeilijk. Maar iedereen kan ze leren. Wij doen daarom ons best om het leren leuker en makkelijker te maken. En we willen je de taal leren die je nodig hebt; op het examen en in de maatschappij.  

We maken boeken en computerprogramma's om Nederland en de Nederlandse taal te leren kennen. Bij KleurRijker werken mensen die het leuk vinden om jou dat te leren. We willen er voor jou zijn. Heb je een vraag, klacht óf compliment? Laat het ons weten!

Wij maken verschillende soorten lesmateriaal. Je kunt bij KleurRijker kiezen uit drie soorten lesmateriaal: InburgerenParticiperen en Taal leren

In de productlijn Inburgeren vind je alles wat je nodig hebt voor het inburgeringsexamen. Je leert de taal, je leert Nederland kennen en je bent klaar voor het examen.
Wil je leren hoe je de baan vindt die bij je past? Alles over taal en werk bij het lesmateriaal Participeren.
Als je beter Nederlands wilt leren praten of wilt oefenen voor het Staatsexamen, kijk dan bij de productlijn Taal leren

Je kunt KleurRijker op verschillende manieren gebruiken. Je kunt in een groep leren, maar je kunt ook alleen leren. Je maakt oefeningen uit een boek, maar ook op de computer.

Succes met Nederlands leren!

Tibo Jansingh, directeur KleurRijker | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.